Provocarea sezonului 2020-2021

Sunteti gata de joaca?


In acest sezon, pasim in lumea sportului, jocului si fitness-ului: ne miscam, colaboram, concuram si sarbatorim. In cadrul RePLAYSM, FIRST® LEGO® League Challenge, elevii vor explora activitatile pe care le putem face in diferite spatii de joaca si cum ne putem asigura ca jocurile si activitatile noastre sunt distractive si accesibile tuturor celor implicati.

Exista nenumarate oportunitati de joaca in jurul nostru. In cadrul provocarii RePLAY, creativitatea mintilor tinere va transforma spatiile- de la terenuri virane pana la parcari goale - in oportunitati de joaca. Ce activitati putem face in aceste locuri? Cum se pot adapta jocurile si terenurile de joaca la modul in care oamenii se joaca si la echipamentele pe care acestia le folosesc?

Sezonul acesta, participantii la FIRST LEGO League Challenge isi vor pune in valoare curiozitatea naturala si isi vor folosi gandirea critica si imaginatia in timp ce vor explora locurile de joaca ale viitorului. Ghidati de antrenori si lucrand in echipa, elevii vor pune in practica cunostiintele STEM intr-un proiect de inovare care va rezolva o problema din lumea reala, vor construi si programa un robot LEGO si vor concura  cu robotii lor in meciuri bazate pe misiuni.

Esti gata sa joci?

Sezonul RePLAY se lanseaza pe 4 august 2020. Incepeti prin a va inscrie mai jos pentru a primi detalii despre sezon si cum sa va alaturati programului nostru educational accesibil, distractiv si bazat pe activitati practice.

Inscrierea echipelor se poate face incepand cu 1 iulie 2020!

Calendarul sezonului 2020 - 2021: RePLAY

FIRST LEGO League Challenge

1 iulie 2020 Deschiderea inscrierilor pentru al cincilea sezon: 2020-2021
4 august 2020

Detaliile despre misiunile robotului si proiectul de cercetare sunt afisate online.

Lansarea oficiala la nivel global al noului sezon RePLAYSM.

4 august 2020 Incepe livrarea terenurilor de joc si materialelor RePLAY

31 octombrie 2020

Termen limita pentru inscrierea echipelor.

30 noiembrie 2020Trimiterea componentei finale a echipelor
ianuarie - februarie 2021
Regionale Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Bucuresti, Timisoara
februarie - martie 2021Etapa nationala, Bucuresti
aprilie - iulie 2021Evenimente internationale FIRST LEGO League Challenge
-Intalnirea antrenorilor FIRST LEGO League Challenge

NOTA: Evenimentele FIRST LEGO League Challenge pot fi organizate cu participare in persoana, online sau o combinatie a celor doua. Ne rezervam dreptul de a alege modalitatea de organizare, tinand cont de prevederile legale si siguranta tuturor participantilor.