Provocarea sezonului 2020-2021

Sunteti gata de joaca?

In acest sezon, pasim in lumea sportului, jocului si fitness-ului: ne miscam, colaboram, concuram si sarbatorim. In cadrul PLAYMAKERSSM, FIRST® LEGO® League Explore, elevii vor explora activitatile pe care le putem face in diferite spatii de joaca si cum ne putem asigura ca jocurile si activitatile noastre sunt distractive si accesibile tuturor celor implicati.

Exista nenumarate oportunitati de joaca in jurul nostru. In cadrul provocarii PLAYMAKERS, creativitatea celor mici va transforma locurile noastre de joaca. Ce activitati putem face in aceste locuri? Cum se pot adapta jocurile si terenurile de joaca la modul in care oamenii se joaca si la echipamentele pe care acestia le folosesc?

Sezonul acesta, participantii la FIRST LEGO League Explore isi vor pune in valoare curiozitatea naturala si isi vor folosi gandirea critica si imaginatia in timp ce vor explora locurile de joaca ale viitorului. Ghidati de antrenori, copiii vor lucra impreuna pentru a rezolva provocari ingineresti distractive si vor construi modele din caramizi LEGO, dobandind pe parcurs abilitati de invatare, incredere si lucru in echipa.

Sunteti gata de joaca?

Sezonul PLAYMAKERS se lanseaza pe 4 august 2020. Incepeti prin a va inscrie mai jos pentru a primi detalii despre sezon si cum sa va alaturati programului nostru educational accesibil, distractiv si bazat pe activitati practice.

Inscrierea echipelor se poate face pana la 15 martie 2021!


Calendarul sezonului 2020 - 2021: PLAYMAKERS

FIRST LEGO League Explore

01 iulie 2020

Deschiderea inscrierilor pentru al patrulea sezon: 2020 - 2021

4 august 2020

Incepe livrarea seturilor inspirationale si caietelor de lucru catre echipele inscrise.

Lansarea oficiala la nivel global al noului sezon PLAYMAKERSSM

31 decembrie 2020Termen limită pentru înscrierea echipelor (pentru participare la festivalul national din 27 februarie 2021).
27 februarie 2021Festivalul national FIRST LEGO League Explore, Bucuresti
15 martie 2021
Termen limită pentru înscrierea echipelor (pentru participare la festivalul national din 29 mai 2021).
29 mai 2021
Festivalul national FIRST LEGO League Explore, Bucuresti
decembrie 2020 - iunie 2021Festivaluri locale FIRST LEGO League Explore in scoala sau after-school.
online, periodicIntalnirea antrenorilor FIRST LEGO League Explore.

NOTA: Evenimentele FIRST LEGO League Explore pot fi organizate cu participare in persoana, online sau o combinatie a celor doua. Ne rezervam dreptul de a alege modalitatea de organizare, tinand cont de prevederile legale si siguranta tuturor participantilor.